Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/10619
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorฟองจันทร์ หลวงจันทร์ดวงen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:00:14Z-
dc.date.available2014-09-17T09:00:14Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 338.51 ฟ192กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1351953en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/10619-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectต้นทุนการผลิตen_US
dc.subjectซีอิ๊วen_US
dc.titleการวิเคราะห์ต้นทุนและผลตอบแทนทางการเงินของโครงการการผลิตซีอิ้วไม่ปรุงแต่งสารเคมี = Financial cost-benefit analysis of chemical free soy sauce production project / ฟองจันทร์ หลวงจันทร์ดวงen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:ECON: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
econ0947fl_tpg.pdf194.52 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_abs.pdf199.89 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_con.pdf203.97 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch1.pdf258.3 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch2.pdf404.86 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch3.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch4.pdf579.91 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch5.pdf319.11 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch6.pdf334.39 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_bib.pdf165.68 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_app.pdf428.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.