Browsing by Subject Vegetables

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Antimicrobial Activities of Polyphenols from Indigenous Vegetables = การต้านเชื้อจุลินทรีย์ของสารโพลีฟีนอลจากผักพื้นเมือง / Anchana ChanwitheesukAnchana Chanwitheesuk
2004Application of farmer field school approach for pesticide-free vegetable production in peri-urban agriculture system = การประยุกต์ใช้แนวทางของโรงเรียนเกษตรกรเพื่อการผลิตผักปลอดสารกำจัดศัตรูพืชในระบบเกษตรชานเมือง / Chorpaka WaneesornChorpaka Waneesorn
1984The Study of trypsin inhibitor in Thai-common used raw vegetables = การศึกษาสารยับยั้งพริพซินในผักสดที่คนไทยใช้กินเป็นประจำ / Pornsri RuengsinsuvitPornsri Ruengsinsuvit
2011Vegetable and flower growers' awarenesson harmful effects of pesticides and the relationship to application practices in Pyin Oo Lwin Towship, Myanmar =การตระหนักถึงผลที่เป็นอันตรายของสารป้องกันกำจัดศัตรูพืชของผู้ปลูกผักและไม้ดอก และความสัมพันธ์กับการนำไปใช้ในเมืองพินอูลิน ประเทศเมียนมาร์ / Theint Theint AungTheint Theint Aung