Browsing by Subject Fermentation

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Comparative study of lime oil properties by fermentation with bio-fermented products = การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติของน้ำมันมะนาวที่ได้จากการหมักด้วยน้ำหมักชีวภาพ / Jaipian LaothamyingyongJaipian Laothamyingyong
2005Fermentation kinetics of Morinda citrifolia linn and antimicrobial activity of its products = จลนพลศาสตร์ของการหมักลูกยอและฤทธิ์ยับยั้งจุลชีพของผลิตภัณฑ์ที่ได้/ Sasithorn SirilunSasithorn Sirilun
1985Gas chromatographic analysis of acetone-butanol fermentation products = การวิเคราะห์ผลิตภัณฑ์จากอะซีโตน-บิวทานอลเฟอร์เมนเตชัน โดยวิธีโครมาโตกราฟีก๊าซ / Jiraprapa PrasopsornJiraprapa Prasopsorn
2015Phenolics production from a novel substrate palm oil mill effluent by Aspergillus niger IBS-103ZA: Evaluation of fermentation conditions and antioxidant activityZulkarnain Mohamed Idris"; Parveen Jamal; Md Zahangir Alam; Abdul Haseeb Ansari; Anumsima Ahmad Barkat
2006Selection of probiotic lactic acid bacteria from pickles and fermented plant products / Yodsawee DuangchitchareonYodsawee Duangchitchareon
2012Vinegar production from Thai Rice by Solid State Fermentation = การผลิตน้ำส้มสายชูจากข้าวไทยโดยการหมักในสภาพของแข็ง / Thanapak JaimalaiThanapak Jaimalai