Browsing by Subject Anti-infective agents

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Antimicrobial Activities of Polyphenols from Indigenous Vegetables = การต้านเชื้อจุลินทรีย์ของสารโพลีฟีนอลจากผักพื้นเมือง / Anchana ChanwitheesukAnchana Chanwitheesuk
2009Antioxidant activity, inhibition Acne-inducing bacteria and HPLC analysis of green tea extract and its cream product = ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ, ฤทธิ์ต้านเชื้อแบคทีเรียที่ก่อให้เกิดสิว และการวิเคราะห์สารสกัดและครีมจากชาเขียวด้วยวิธีโครมาโทกราฟีของเหลว สมรรถนะสูง / Pimbootsaporn Singha-AussavaratPimbootsaporn Singha-Aussavarat
2012Chemical constituents and biological activities of Solanum spirale Roxb. = องค์ประกอบทางเคมีและฤทธิ์ทางชีวภาพของผักดีด / Sukanya Keawsa-ardSukanya Keawsa-ard
2009Chemical constituents and biological activities of Thai aromatic plants = องค์ประกอบทางเคมีและฤทธิ์ทางชีวภาพของพืชหอมไทย / Jarubol ChaichanaJarubol Chaichana
2010Development of flow injection chemiluminescence procedures for quantitative analysis of some antimicrobial drugs in pharmaceutical formulations and animal feeds = การพัฒนาเทคนิคโฟลอินเจคชันเคมิลูมิเนสเซนส์สำหรับหาปริมาณยาต้านจุลชีพบางชนิดในยาเตรียมและอาหารสัตว์ / Pawinee ThongsrisomboonPawinee Thongsrisomboon
2007Development of micellar liquid chromatographic and capillary electrophoresis techniques for quantitative analysis of some antimicrobial agents = การพัฒนาเทคนิคโครมาโทกราฟีของเหลวแบบไมเซลล์และคะพิลลารีอิเล็กโทรโฟรีซิสสำหรับการหาปริมาณสารต้านจุลชีพบางตัว / Piyaporn SrisomPiyaporn Srisom
1985Effects of potassium and phosphorus on the yield and the anti-infective constituents of the volatile oil of curcuma rhizome (Curcuma longa linn. family zingiberaceae), and the total content and ratio of the curcuminoid compounds = ผลจากธาตุโปแตสเซียมและฟอสฟอรัส ต่อองค์ประกอบที่มีฤทธิ์ฆ่าเชื้อโรค และปริมาณของน้ำมันหอมระเหยจากเหง้าขมิ้นชัน ((Curcuma longa linn. family zingiberaceae) และต่อปริมาณสารเคอคิวมินอยด์ทั้งหมด และอัตราส่วนขององค์ประกอบเคอคิวมินอยด์ในเหง้าขมิ้นชัน / Narongsak BainiamNarongsak Bainiam
2005Fermentation kinetics of Morinda citrifolia linn and antimicrobial activity of its products = จลนพลศาสตร์ของการหมักลูกยอและฤทธิ์ยับยั้งจุลชีพของผลิตภัณฑ์ที่ได้/ Sasithorn SirilunSasithorn Sirilun
2542การใช้ยาต้านจุลชีพเพื่อดูแลสุขภาพในครอบครัวของแม่บ้านในเขตอำเภอเมือง จังหวัดอุตรดิตถ์ / พรพิมล กิจชัยเจริญพรพิมล กิจชัยเจริญ
2544ความรู้และปัจจัยที่มีผลต่อความรู้ในการสั่งจ่ายยาต้านจุลชีพ ของเจ้าหน้าที่สถานีอนามัย จังหวัดมุกดาหาร / เบญจมา ชัยสันติตระกูลเบญจมา ชัยสันติตระกูล
2542ความเข้าใจในการใช้ยาต้านจุลชีพของผู้ป่วยนอกที่โรงพยาบาลบุรีรัมย์ / ธิติรัตน์ โรจนากาศธิติรัตน์ โรจนากาศ